Muštáreň

ČO JE MUŠTOVANIE?

Muštovanie je základný spôsob spracovania ovocia a zeleniny s cieľom zachovania zdraviu prospešných látok. Cieľom procesu muštovania je oddeliť šťavu od pevných častí ovocia alebo zeleniny.

Naša muštáreň Vám ponúka výrobu kvalitných ovocných alebo zeleninových štiav z vášho alebo z nášho ovocia a zeleniny. Kvalita je určená neprítomnosťou chemických konzervantov a výberom najlepšieho ovocia a zeleniny.

Naša muštovacia linka je najmodernejšou technológiou na výrobu prírodných štiav a muštov. Toto zariadenie dokáže za studena vylisovať rôzne druhy ovocia a zeleniny na veľmi lahodnú 100 % šťavu plnú vitamínov, minerálnych látok, vlákniny a mnoho ďalšieho.

Muštovaciu linku nám vyrobila  česká firma biopress v roku 2022.

 

…KVALITNÝ MUŠT  je VÝBER TOHO NAJLEPŠIEHO OVOCIA … 

  

PODMIENKY MUšTOVANIA

Pasterizácia

Pasterizácia je metódu tepelnej sterilizácie nápojov. Šťavy sú zahrievané na 70 – 80°C, a tým sa ničia mikroorganizmy prítomné v šťavách. Je to prírodný proces, ktorý uchováva zdraviu prospešné látky prítomné v šťavách z vášho alebo nášho ovocia.

Spracujeme vaše hrušky, jablká ale aj iné druhy surovín podľa dohody.
Nechajte si vyrobiť zo svojho ovocia kvalitný 100 % mušt podľa vlastnej chuti !

Máte nadbytok dozretého kvalitného ovocia ?

Áno? …

 Oslovte našu muštáreň a my Vám pripravíme lahodnú 100% šťavu bez umelých sladidiel, prísad a chemických konzervantov.

Tešíme sa na Vašu návštevu !